Webhost er nede!

Klokken 03:20 inatt (11.09.16) gjekk hostingselkapet vårt “Webhuset” ned!
Dette er vårt første skikkelig problem etter bytting over til dei, vi driver videre undersøking og anbefaler alle å sjekke “changelog” for meir nøyaktig oppdatering av saken videre!

Vi veit endå ikkje kortid serveren kommer opp igjen!

Litt oppdateringer….

Hei!

Nå holder vi i FOG STAFF på med å oppdatere litt rundtom, feks holder vi på med nye regler for oss intern, dere som medlemmer og andre som vil ha sammarbeid med oss!

Så informasjonspanelene på toppen vil bli litt endra på nå ein stund!
Har dere ideer til regler og slikt eller TS/FOG generelt er det bare til å sende oss mail!

Kl.02:00 på natta skjer det…

Hei folkens!

Klokken midt på frikkings natta skjer det ting altså! Då har vi tatt ein gladlig restart på serveren der vi har lastet inn den nyeste versjonen av TeamSpeak Server programvaren og vi har lastet inn vår nye NPL lisenes!!! Vi har lenge snakket om dette, og lurer dere på noe om NPL er det bare til å ta kontakt!

NPL gir oss:
-512 slots
-2 virtuelle servere
-og meir administrativt som er ikkje så gøyt for dere 🙂

Vi lanserer også nettsiden! Den vil ha noen mangler, som FB Feed og sånt (Står error der under hjemsiden, vi veit kva feilen er og vi jobber med det) Så det er bare til å registrere seg og bruke nettsiden aktivt! Ønsker dere å søke til STAFF/KLAN/SAMMARBEID “klikk her”. Skriv og diskuter i forum for å få meir kunnskap og visdom!

Tusen takk! Dette er eit nytt høgdepunkt for oss!
Mvh FOG CREW/STYRE!

Nettsideutvikling og NPL søknad!

Hei folkens!

Vi i CREW jobber nå på spreng med å få ferdig nettsiden slik at vi sikrer oss ein plass der våre medlemmer kan sjekke oss ut og kontakte oss med problemer og lignende om serverene skal være nede. Dette er ekstremt viktig for oss nå som vi nærmer oss slutten på ferien då vi merker at vi får dårligere tid og medlemmsantallet går opp!

Det er viktig for oss at sikkerheten er på topp samtidig som alle funksjoner funker. Den skal jo nemlig også ha ein del funksjoner som faktsik betyr noe for oss, noe som gjør jobben vår enkelere! Nettsiden skal nemlig være eit sentralt sted for medlemmene i FOG.

NPL søknad er også ein stor del av nettside grunnen, vi ønsker å ha som mange medlemmer som over hode muligt… Men vi sliter litt når det kommer bare fleire og fleire av dere! Derfor ønsker vi å søke

NPL gir oss masse fordeler som:
-512 slots
-2 virtuelle servere

Om dere ønsker å lese meir om NPL så trykk her!

Sletting av inaktive kanaler

Hei! 😀

Vi starter å planlegge nødvendig oppryddning av “Privat” og “Klan” kanalene på TeamSpeaken.

Alle utsatte kanaler vi få eit søppelbøtte ikon med kanalen sin og vi vil la alle utsatte kanaler ha dette ikonet i 7 dager (Fra 15.07.2016)før vi starter oppryddningen!

Vi håper at dette ikkje medføring sletting av aktive kanaler og at vi
greier å gjøre dette på ein ordentlig og god måte!

Om vi skulle markere din kanal som utsatt, og du forsatt bruker den MÅ du sende melding til ein i CREW (det gjelder moderator og oppover)

Velkommen!

Hei og velkommen til Focus On Gaming sin hjemmeside!


Vi er ein vennegjeng fra Bergen i Hordaland som egentlig bare kødder rundt med servere og nettverk! Vi fant ut at det å starte og hoste ein TeamSpeak ville bli gøyt, etter ein stund blåste denne serveren opp og vi ble tilslutt nødt til å oppgradere til 64 slots, og nå er vi ein av Norges største teamspeak servere! Vi starter nå planer om større ting, som gameservere og slikt, og det er bare nettverket som er begrensningen 😀

Her på nettsiden vil du finne informasjon om diverse vedlikehald, opptider og nedetider av serveren og meir! Kan være lurt å huske denne nettsiden om det seinare er problemer på noen av våre servere! Du finner info om alle våre servere under "Server" tabben og du vil sjå status og lignende. Du finner også nedlasting til TeamSpeak om du aldri har brukt det! Det er eit kommunikasjonsprogram som blir hovedsaklig brukt av gamere! (Bruker mindre nett og mindre resurrser av pcen din) Du vil også finne ein guide lagd av oss som viser korleis TeamSpeak skal bli skikkelig brukt!

Tusen takk for at dere har vert innom hjemmesiden vår!

MVH Focus On Gaming!

© 2020

Theme by Anders NorenUp ↑